Old Lake Golf Hotel Tata

Rooms
34 db
Room capacity
70 db
Number of conference rooms
1 db
Total area
315 m2
x

Requests a call back

Please fill all required fields. Thank you!
Selected venue
Old Lake Golf Hotel Tata
Image
Room name
Area
Inner Height
Light Source
Arrangement & capacity (person)
Services
 • Restaurant
 • Parking
 • Wellness Facility
Equipments
 • Flip-chart, Whiteboard
 • WiFI

Az Old Lake Golf Club területén 2001-ben megnyílt majd 2012-ben teljes körű felújításon átesett négycsillagos Golf Hotel a golfkomplexum egyik ékköve. A 34 szobás hotel elegáns, mégis otthonos atmoszférájával kitűnő helyszín családi pihenésekhez vagy golf pályaszállásnak éppúgy, mint vállalati összejövetelekhez.
Szobáink légkondicionáltak, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, minibárral és LCD TV-vel felszereltek.
A hotelben a magyar és nemzetközi konyha remekeit felvonultató Étterem, hangulatos Bowling Bár, Wellness részleg valamint a legmodernebb hang és fénytechnikával felszerelt Rendezvénytermek is megtalálhatók.

Rendezvénytermeinket 20-300 fő közötti létszámok esetén színházszerűen, iskolapados berendezéssel, cabaret formában és bankett rendezvényre egyaránt be tudjuk rendezni konferencia és gála bútorainkkal, a bútorzatot kiegészítve 80 m2-es táncparkettel is állunk Kedves Vendégeink rendelkezésére.
Tavasztól őszig a virágözön és a kényelmes, meghitt reggelizés és pihenő helyszíne a szállodai belső kert, melyet gyakran Esküvői szertartáshoz is kiválasztanak a házasulandó ifjú párok.

Az Old Lake Golf Club Magyarország egyik legrégebben működő golf klubja, 1998-ban alakult.
A gróf Esterházy család tatai vadászbirtokán kialakított, festői környezetben található golf komplexum ma a régió egyik legkedveltebb golflétesítménye. Népszerűségét csodálatos környezetének,rendkívül jó megközelíthetőségének ( Az M1 autópálya mellett, Budapest 60km, Bécs 140km, Pozsony 110 km) és Magyarországon egyedülállóan kiépített infrastruktúrájának köszönheti. Az Old Lake Golf Club 18 szakaszos, tavakkal, természetes vízfolyásokkal övezett, ősfás parkban elhelyezkedő bajnoki golfpályája (18 szakasz- Par70) 2004 óta Magyarország egyetlen hivatalos Ladies European Tour versenypályája.
Az elegáns, családias hangulatú klubház, a „ 19th Hole Golf Bár, a gyakorlópályák ( driving range, chipping - és putting green, par-3 gyakorlópályák ), a teniszpályák, és a Pro Shop együttesen szolgálják ki golfozó vendégeinket.
Profi golfoktatóink a kezdőktől a haladó szintig állnak golfozóink rendelkezésére.
Nemcsak egyéni, de céges és családi rendezvényeknek is kiváló helyszíne az Old Lake Golf Club. A programok keretében csoportos –„team building”jellegű –oktatásokat, golfautós pályatúrát, és kezdő golfversenyt is szervezünk.

Az Old Lake Kalandpark Budapesttől 65 km-re, az M1-es autópályától mintegy 500 méterre, a gyönyörű Old Lake Golf Centrumban található, szinte végtelen lehetőséget tartogatva a szabadidő aktív eltöltésére. Az ősfák és épített oszlopok között kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok sportosan izgalmas szórakozást kínálnak gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
150 cm testmagasság alatti vendégeknek két gyermek pálya, nagyobbak részére egy felnőtt pálya áll rendelkezésre. A biztonságos szórakozásról az Old Lake Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid „ kiképzést „ kap a pálya tejesítését megelőzően. Az oktatás egy erre a célra kialakított oldalsó pályaszakaszon történik, amely szakasz sikeres teljesítése után kezdődhet a kaland a frissen megszerzett tudással.

 • Staff: 8.7
 • Cleanness: 8.6
 • Price/Value: 8.1
 • Comfort: 8
 • Services : 8.7
 • Accessibility: 9